Új e-könyv áruház a Magyar Telekomtól

E-könyv webáruházat indít a Magyar Telekom a német 'txtr-rel együttműködésben.
A http://hu.txtr.com/ oldalra ingyenesen lehet regisztrálni, a belépéshez felhasználónév és jelszó vagy Facebook azonosító megadása szükséges. A felhasználóknak saját digitális könyvespolca jön létre, ahol a megvásárolt e-könyveket tárolhatják és letölthetik mobil eszközeikre – például okostelefonjukra vagy táblagépükre. A regisztrált tagok az itt vásárolt könyvek mellett más forrásból származó e-könyveket is tárolhatnak. A digitális könyvespolcon található könyvek akár meglévő e-könyv olvasó készülékekre is áttölthetőek.
A webboltban több mint 700 ezer idegen nyelvű és több mint 3000 magyar nyelvű, digitálisan olvasható könyv közül válogathatnak az oldalra látogatók.
Az áruházban vásárolt és oda feltöltött e-könyvek mobilalkalmazásokban is elérhetők Android és iOS operációs rendszerű okostelefonokon, valamint Windows 8 operációs rendszerrel működő készülékeken.
A webáruházban jelenleg kártyás fizetéssel lehet vásárolni, a későbbiekben kerül sor a Telekom egyéb fizetési megoldásainak integrációjára.
Az e-könyv webáruház bevezetését 7 hetes nyereményjátékkal igyekszik vonzóvá tenni a szolgáltató: aki október 17. és december 4. között regisztrál a hu.txtr.com oldalon, azok között hetente egy Samsung Galaxy Tab 3 8.0 LTE tabletet sorsolnak ki. Ezen kívül az év végéig minden héten más kiadó könyveit kínálja kedvezményes áron a Telekom e-könyv áruházában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése