Deli-Gray Zsuzsa Árva László Turizmusmarketing esettanulmányok

Árva László (Szerk.) - Deli-Gray Zsuzsa (Szerk.) Turizmusmarketing esettanulmányok

Az egészségturizmus napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő turisztikai terméke, melynek piacán Magyarország nemzetközi összehasonlításban is kiváló természeti adottságokkal rendelkezik. Ebben az úttörő jellegű könyvben az angol-magyar szerzőpáros globális áttekintést ad az egészségturizmus fejlődéstörténetéről, keresleti és kínálati trendjeiről, valamint a speciálisan az egészségturizmusban alkalmazható fejlesztési, menedzsment- és marketingmódszerekről. A kötet az egészségturizmus két fő típusának, a gyógy- és a wellnessturizmusnak a mibenlétét, összetettségét és sajátosságait számos nemzetközi példán és eseten keresztül mutatja be: a multinacionális szakembergárda által készített esettanulmányok betekintést nyújtanak többek között a Karibi-térség vagy Ázsia spa hoteljeinek működésébe, s megis mertetik az olvasót a klasszikus európai gyógyfürdőkultúra örökségével, az új-zélandi New Age fesztivál holisztikus világával vagy a japán onszenek szabadidős mobilitásban játszott szerepével.

Hiányt pótló mű átfogó tematikával és módszertani megközelítéssel. A turizmus, a szolgáltatásmenedzsment és a marketing kurzusok gyakorlati részének kötelező tananyaga alap- és mesterkurzusokon egyaránt, melyre a szerzők oktatási és gyakorlati tapasztalata nyújt garanciát.

Kiadó:Akadémiai Kiadó Zrt.
Oldalak száma:234
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:360 gr
ISBN:9789630588584
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2010

A könyv teljesen újszerűen eladó, az ára 1.400 Ft (+szállítási díj). Csongrád és Békés megyében ingyen viszem házhoz. Érdeklődni a betuleveskonyvek@gmail.com e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése