Index - Tech - Kevés a tartalom az e-könyv-olvasókhoz

Index - Tech - Kevés a tartalom az e-könyv-olvasókhoz: Kevés a tartalom az e-könyv-olvasókhoz
Az elektronikus könyvolvasó a legjobb dolog, ami az irodalommal az elmúlt néhány évben történt, és már a legjobb eszközök is megszerezhetők 20-30 ezer forintért.
"A Bookline kicsit körülményesen oldotta meg a vásárlást, a letölthető fájlra mutató link csak néhány perccel később válik elérhetővé. Azt ígéri a cég, hogy emailben elküldi a linket, de sokkal gyorsabban megszerezhető a könyv, ha a Bookline weboldalán a nevünkre kattintunk, és a Letöltéseim fül alatt keressük meg a könyvünket. Itt a korábbi megrendelések is megtalálhatók, és újra letölthetők.

A Multimedia Plaza majdnem ezerötszáz könyvet tart az elektronikus boltjában. Vannak szabadon letölthető művek, ezek leginkább Jókai-regények. Vásárlás előtt belelapozhatunk a művekbe, így könnyebb eldönteni, hogy valóban izgalmas-e. Ez csalinak sem utolsó, hiszen ki ne akarná folytatni a könyvet az első fejezet végigolvasása után? A Multimedia Plaza kártyás fizetési rendszere kicsit rémisztő, a K&H bank kártyaelfogadó oldala olyan, mintha mobilra optimalizálták volna, ugyanakkor a letöltés valamivel simábban ment, mint a Bookline esetében."