Sylvia Day Megigézve

A Crossfire sorozat után sokaknak okozott csalódást. Összecsapott se füle se farka sztori. Az erotikának kellene elvigye a történetet, a főszereplőink közt egyből izzik a levegő, legszívesebben azonnal tépnék első látásra a ruhát le magukról, meg van egy kis fantasy beütésecske is, de csak kapkodtam a fejemet, hogy mi a fészkes fene folyik is itt? Annyi állt csak össze bennem, hogy van egy csaj, aki képes macskává alakulni, valakik kinyírták a nagy szerelmét, aztán jön a férfink, akinek az a feladata, hogy megszelidítse ezt a cicust, de időközben egymásba szeretnek, lepedőket gyűrnek, majd harcba szállnak, az immár közös ellenség ellen.
Max Westin maga volt a megtestesült szexualitás. A lány már a közelségéből, a szagából érezte. Benne minden nyers volt és érdes. Egy őseredeti lény. Akárcsak Victoria.
Max túl hosszan fogta a kezét, sűrű pillákkal keretezett szeme leplezetlenül elárulta a szándékát: magának akarta, meg akarta szelídíteni a nőt.
Victoria, egy szó csupán, de ahogy a férfi szájából hangzott, abból olyannyira sugárzott a birtoklás, hogy Victoria már-már magán érezte a nyakörvet.

Igazán jó összefoglaló itt: http://roselynkonyv.blogspot.hu/2014/03/sylvia-day-megigezve-2014.html#.VF-kOvmG_To