Shattered Souls és egyéb kalandjáték könyvek

A Shattered Souls egy interneten megjelent, és publikált kalandjáték-könyv, amely nem jelent meg fizikai formában. Írója Bodnár Márk, akinek ez volt élete első önálló saját könyve.

A Shattered Souls olvasása közben észrevehetjük, hogy a történet valósággal magával ragadja az olvasót. Minden egyes lépésünket követően, egyre izgalmasabb lesz a történet, ami annak köszönhető, hogy a cselekmények állandó jelleggel mozgásban vannak, és nagyon ritka közöttük az üresjárat.

Az író, a Shattered Souls világát három részben kívánja megismertetni az olvasókkal, amik közül az első rész, Rabszolgák Vére alcímmel már 2015-ben meg is jelent. Fontos megjegyeznem, hogy ezek a könyvek nem fognak megjelenni fizikai formában, csupán csak a Shattered Souls hivatalos weboldalán lesznek majd elérhetőek, és itt lehet játszani is velük!

Az oldalt ezen a webcímen tudjátok elérni, ahol egy ingyenes regisztráció után minden elérhetővé válik: http://shatteredsouls.eu/regisztracio.php

Hajrá, a kaland most kezdődik!

Akiket érdekel e-könyv formátumban a 90-es években megjelent Steve Jackson és Ian Livingstone nagysikerű lapozgatós kaland könyvsorozatának magyar kötetei azok itt találják meg letölthető formátumban.